Oikein paljon welcome

27.01.2024

27.01.2024

Artikkelit | Kimmo Wirén

 

Tervetuloa täydellisesti uusitulle charterclubin verkkosivustolle. Toivottavasti ensivaikutelma oli miellyttävä ja jatkat matkaa kanssamme viihtyisästi.

Mennääns suoraan asiaan

Tämä charterclubpistefi on edelleen Tilausajokuljettajat ry:n maksama ja ylläpitämä verkkosivu. Verkkodomain hankittiin ja keksittiin noin kymmenen vuotta sitten.

Pikakelauksella tähän päivään.

Alkuperäinen tarkoitus on edelleen uutisoida mielenkiintoisista bussimaailman/turismin asioista sekä tuoda taustoja ja faktoja esiin niin yhdistyksemme jäsenille kuin myös kaikille alasta kiinnostuneille ihmisille ja tahoille. Monet muutkin tiedotusvälineet tekevät samaa, mutta meidän ideana on tuottaa oikeaa tietoa asiantuntijoilta itseltään. Tämän päivän infotulvassa faktat monesti jäävät lapsipuolen asemaan – ei anneta faktojen sekoittaa hyvää klikkiuutista. Siihen emme sorru.

Oikeaa rahaa tarvitaan

Kyllä. Olemme kilpailemassa samoista ilmoitustuotoista muiden kanssa. Ilman niitä ei tämä saitti olisi olemassa. Mutta heitän kysymyksen: maksaako ilmoittaja kolme kertaa isomman summan turhaan paikkaan ja mitä sillä saa vastineeksi? Vastauksen voi antaa vain maksaja.

Kilpaileeko CCfi lehden kanssa?

No ei kilpaile. Tilausajokuljettajat ry julkaisee jäsenlehteä nimeltään Charter Club. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä paperilehti on suurelle osalle se tärkein asia. Printtiversio aina sisältää enemmän ja kestävämpää sisältöä kuin netti ikinä ei. Printtilehden voi antaa myös toiselle ihmiselle tai taukopaikan henkilökunnalle annettavaksi fyysisenä kappaleena. Konkreettinen lehti on hieno kapistus.

Tämä CCfi täydentää printtilehteä, osa uutisista julkaistaan etukäteen pienimuotoisena ja osa takakäteen artikkeleina. Youtube-videot ovat yksi elementti tätä kokonaisuutta.

Jaetaan tietoa yhdessä.

Kimmo Wirén

Päätoimittaja

Olet osastossa artikkelit. Uutistarinoihin pääset tästä.

Yhteistyökumppanimme
16 = Fibus (20.2.2024 12kk)
Charterclub Finland