HAKK 50 vuotta

01.09.2023

01.09.2023

Kimmo Wirén | Uutiset

Lehtori Samuli Holopainen naurattaa Timo Rinnekaria.

Hakkilaiset ja muut juhlivat pyöreitä.

Sataedun kuljetusala vietti syntymäpäiviään suuresti Huittisten toimipisteessä syyskuun ensimmäinen päivä. Tällä päivämäärällä vuonna 1973 aloitti Ammattillinen Kurssikeskus ”ammatillisen kurssikeskustoiminnan”. Varsinaisessa juhlatilaisuudessa palautettiin mieliin mistä ja miksi kaikki lähti liikkeelle oikeasti jo vuonna 1962. Palataan siihen seikkaperäisemmin vuoden viimeisessä Charter Club -lehdessä.

Päivä alkoi kaikelle kansalle avoimella kuljetusnäyttelyllä, jossa pääosassa luonnollisesti oli tavarapuoli. Puolustusvoimat, PORPR, oli isolla osastolla liikkeellä. Linja-automaailman lippua heiluttivat Onnibus/Satakunnan Liikenne ja Tilausajokuljettajat ry.

2023 9 1 02
Veteraani-Sisuja muistuttamassa entistä ajoista.

Juhlaan oli kutsuttu monia hakkilaisia, jotka nyt viettävät ansaittuja eläkepäiviään sekä tietysti yhteistyökumppaneita. Koulutuskuntayhtymän ja Huittisten kaupungin edustajat toivat rehellisesti esiin sen, mitä vuosien varrella on tapahtunut. Ihanin anti oli, kun entiset toimijat oli haastateltu etukäteen ja nyt nuo haastattelut yleisölle esitettiin seinällä. Upeaa muistelua kertakaikkiaan. Kainosti he toivat esiin sen, kuinka paljon Huittisissa on koulutettu raskaan kaluston kuljettajia ja mikä pioneerimerkitys toiminnalla on ollut liikenneturvallisuuden edistämiseksi. Nostakaamme me muut sitten hakkilaisten toimet sille kuuluvalle jalustalleen.

2023 9 1 03
Tämän päivän kuljetuskalustoa ja -yrittäjiä.

Olet osastossa uutiset. Artikkelitarinoihin pääset tästä.

Yhteistyökumppanimme
16 = Fibus (20.2.2024 12kk)
Charterclub Finland